Om os

L. Østergaards Maskinfabrik blev grundlagt i 1946 af smeden Laurits Østergaard. Opgaverne bestod primært af at fremstille hestesko, vognringe og diverse reparationer på landbrugsmaskiner og hestevogne.


I 1983 til 2002 overtog Laurits søn, Peter Østergaard, virksomheden. Han forstod at følge med tiden og har gennem årene investeret i moderne teknologi, så virksomheden kunne fungere som en moderne maskinfabrik.


I 2002 køber Kjeld Østergaard familievirksomheden. Kjeld er 3. generation og sørger fortsat for at være på forkant med udviklingen. På den måde kan vi altid levere kvalitetsarbejde til både private og industri.


L. Østergaards Maskinfabrik har ord for at leve op til indgåede aftaler – både hvad angår produktionstid, levering og pris. Intet er for stort eller småt. Ved at benytte os som underleverandør, får du også gavn af det store netværk af samarbejdspartnere, vi er en del af.

Vision

L. Østergaards Maskinfabrik vil være den mest kompetente og troværdige samarbejdspartner.


Mission

Med stor faglighed og fleksibilitet servicerer vi vores kunder.

Værdier

L. Østergaards Maskinfabrik ønsker at optræde ansvarligt over for vores kunder og det samfund, vi er en del af.


Vi ønsker at være kendte for vores kompetencer og fleksibilitet i samarbejdet med kunder og interessenter.


Vi tager ansvar for miljøet gennem en aktiv indsats for at minimere ressourceforbruget i forbindelse med virksomhedens aktiver.

© L. ØSTERGAARDS MASKINFABRIK A/S

Smedevænget 12 

7000 Fredericia


Tlf. 75 92 23 77

Fax 75 91 04 40

Email: post@l-oestergaard.dk  


CVR.nr. 85423312


Medlem af Dansk Industri