Kunst – opgaver lidt ud over det sædvanlige

Kongens Punkt i Fredericia

L-Ostergaard-KongensPunkt-03
L-Ostergaard-KongensPunkt-01
L-Ostergaard-KongensPunkt-02
L-Ostergaard-KongensPunkt-04
L-Ostergaard-KongensPunkt-05

L. Østergaards Maskinfabrik er underleverandør til et kunstværn med titlen DET VI IKKE VED, DET VED VI IKKE af billedkunstneren Signe Guttormsen. Kunstværnet afgrænser på smukkeste vis gårdrum og parkeringskælder. I de nedre rum ved parkeringskælderen forsætter værket af duge, der er hængt op på tværgående wires og danner en illusion af vasketøj. Et spændende projekt, hvor vi stod for produktion og montage.

Chr. Kirken i Fredericia

L-Ostergaard-ChrKirken-01
L-Ostergaard-ChrKirken-04
L-Ostergaard-ChrKirken-02
L-Ostergaard-ChrKirken-03

L. Østergaards Maskinfabrik er underleverandør til projekt ALFA & OMEGA i Chr. Kirken, hvor kirkens indgangsparti er blevet udvidet. Vi har stået for stålkonstruktionen samt montage af de tunge bronzedøre. Et spændende projekt i samarbejde med kunstner Bjørn Nørgaard.


Tilbage i 2007 var vi også underleverandør til projekt DU SKAL ELSKE DIN FJENDE for Chr. Kirken. Dengang var projektet et nyt alterparti, hvor vi producerede stålrammer til glasmosaikker og udførte montage af et forgyldt bronzerelief til alterbillede. Disse stålrammer blev monteret på kirkens højeste punkt – 17 meter over gulvniveau. Endnu et spændende projekt i samarbejde med kunstner Bjørn Nørgaard.© L. ØSTERGAARDS MASKINFABRIK A/S

Smedevænget 12 

7000 Fredericia


Tlf. 75 92 23 77

Fax 75 91 04 40

Email: post@l-oestergaard.dk  


CVR.nr. 85423312


Medlem af Dansk Industri